Apr. 29, 2013

Har suttit och funderat på hur jag ska börja det här inlägget och vad jag ska skriva om i säkert en kvart haha.

Men jag har så otroligt mycket att berätta (: Dagen har iallafall varit riktigt effektiv för min del, har hunnit med årets första runda i skogen...den känslan är heelt obeskrivligt åh. Och ja egentligen har jag mest gjort småsaker som jag har skjutit på haha. Har väldigt mycket blogg idéer just nu så vi får hoppas att det håller i sig! Måste börja avrunda nu då jag ska försöka lägga mig relativt tidigt LOVE ISABELLE


Glass

Nu har jag och Isabelle pratat lite och bestämt att vi ska ge bloggen en till channs. Efter några veckors vila så har jag fått värsta blogglusten och massa nya ideer till bloggen! Imorgon ska vi fixa headern som troligtvis kommer upp på onsdagen. Så de blir en liten omstart igen! :) 
 
Idag hade jag nationella skriftliga på engelska som faktiskt gick bra, bättre än vad jag hade förväntat mig. Vädret var väldigt bra idag igen så Sandra och jag köpte glass på rasten och satte oss på en klippa och pratade lite om allt möjligt! Men om en timme måste jag åka till träningen så ska nog börja fixa mig snart! :) Kram M
 

zara larsson


April nånting

Hej på er!
 
Har sjukt mycket i skolan därav den låga updaten(har verkligen sååå mycket). Mår inte särskilt bra idag har velat gråta mig igenom dagen och så var det jätte stelt imorse i skolan så det blev inte nå bättre. Men men alla har sånna dagar. Ska snart gå och träna,vilket alltid gör mig på bättre humör! Åh så härligt med fredag iallafall trots att jag bara har varit i skolan 2 dagar den här veckan hihi LOVE ISABELLE

Träningsläger Turkiet

 
När vi kom fram till Turkiet så hade inte allas bagage kommit fram. Jag var en av de personerna som inte fick sin väska.De hade lämnat kvar väskorna i Arlanda pga övervikt i flygplanet. Så man fick skriva på papper och sedan skulle man gå in i ett litet rum och berätta om hur den såg väskan såg ut på engelska haha. Men jag var som tur inte den ända  laget. Men resan började iaf inte alls bra. Var jätte orolig den dagen om jag skulle få min väska eller inte.
Men nästa dag så stog väskorna precis utanför hotellet! Vilken lättnat!
 
Maten på hotellet var helt okej! Åt pannkakor varje dag till frukost haha men en as god choklad kräm. Brukar egentligen inte kunna äta något sött på morgonen men den var verkligen as god! Men en vanlig middag bestog typ alltid av pommes,kyckling och en pizza bit (onyttigt).
Hade 7 träningar och 2 matcher! Blev även tränad av Linda som är Tyresö och landslagsspelare. Ganska coolt faktiskt:) En av matcherna spelade vi mot ett skånsk lag som vi vann med 5-1 och andra matchen mötte vi våran D1 lag som vi förlora mot med 3-1.
På våran lediga dag så åkte vi och shoppa, när vi kom hem spelade vi volleyboll. Efter vi har spelat ett tag så kom ett ryskt lag som ville vara med. De kunde knappt engelska men de var faktist ändå as kul! Körde Harlem shake med dom också haha.
Sista dagen så låg man mest och pressade sig i solen. Fick faktiskt ganska mycket färg hehe.
Åkte hem kl 5 på natten så alla dygnade så man satt i lobbyn och drack redbull eller cola och var inne på Wifi eller pratade med några killar :)  Kram M

Tillbaka

Heej! Nu är jag äntligen hemma från varma turkiet. Kom hem i Fredags med har varit väldigt trött och upptagen så har inte kunnat uppdatera. Resan var iaf super rolig och de kommer komma upp ett inägg om de lite senare!
Snart ska jag sätta på mig mina fotbollskläder och åka till träningen!Kram m

NEW IN

Har glömt visa er dom här godingarna som jag köpte för ett tag sedan. Shortsen är äckligt snygga på och tröjan är så himla skön beställde hem den häääärifrån
LOVE ISABELLE
 
 
 

THE HOST

Hej allesammans!
 
Iförgår var jag upp med tuppen för ett gympass riktigt skönt faktiskt. Sedan blev det lite lunch innan det var dags för att åka ivåg på bio med Fanny,Lukas och Filiph at heron city, riktigt länge sedan jag var där. Vi såg The host som var väldigt bra nästan lika bra som boken (genom dina ögon).  Btw så är Max Irons bara för snygg.
LOVE ISABELLE
Fina Fanny på tåget.

Pizza hut

Efter ett massa promenerande så blir det lunch på pizza Hut...hehe hej beach 2013.
Love Isabelle


Apr. 04, 2013

Atm sitter ja på buss 807 med lillebror och mami, en heldags shopping står på schemat☆
Love ISABELLE


/Isabelle


PÅSKPRESENTER

Här är mina påskpresenter + lite pengar och kryssningen var även en present :) Lägg märke till det söta påskägget jag fick av mormor så himla fint.
LOVE ISABELLE